Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dario Castañé

divulgació, tecnologia i política

  • 1
    Mecenes
  • 2.0
    mensuals
  • 2.18
    total
Gràcies!
Per poc que sembli, tot suma. Gràcies! Amb això també tindràs accés anticipat a qualsevol contingut que creï.
2,00 € mensuals
Moltes gràcies: sorteig d'un article o vídeo
No només tindràs el meu etern agraïment, sinó que participaràs cada dos mesos en un sorteig i, si et toca, podràs triar un tema que desenvoluparé per escrit o vídeo.
5,00 € mensuals
Això es mereix una abraçada: tria els teus articles o vídeos
Amb aquesta subscripció podràs triar, sense passar per sorteig, un tema que desenvoluparé en text o vídeo (màxim tres per any de subscripció).
10,00 € mensuals
No tinc paraules: xerrada on vulguis
Amb aquesta subscripció podràs triar el mateix que en l'anterior però també una xerrada que ja tingui preparada i aniré a fer-la a on vulguis (condicions a pactar, màxim una per any de subscripció).
20,00 € mensuals
Esmaperdut: xerrada al teu gust
Amb aquesta subscripció podràs triar el mateix que en l'anterior però, a més, la xerrada pot ser d'un tema que triïs i aniré a fer-la a on vulguis (condicions a pactar, màxim una per any de subscripció).
40,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat